TKP Pensioen

Groningen

Delen

Ken jij iemand die past bij deze organisatie?

Informatie

Bekijk de kaart

Wij zijn TKP Pensioen. Expert in pensioenuitvoering. Onderdeel van Aegon. En gevestigd in Groningen. Met ruim 800 medewerkers regelen we het pensioen voor ruim 3,3 miljoen Nederlanders. Of het nu gaat om een pensioenuitkering die juist en op tijd is, of om een actueel overzicht van het opgebouwde pensioen. We zijn nieuwsgierig, proberen graag iets nieuws uit.


Jij wilt verder komen. Groeien, de ruimte krijgen om je te ontwikkelen. En die geven we je graag. Bij ons krijg je de uitdagingen in de schoot geworpen. Of je nou op topniveau met bestuurders spart, pensioenberekeningen maakt of nieuwe interfaces bouwt, je werkt met andere knappe koppen om pensioen easy te maken.


Bij ons vind je relatief veel jonge professionals. En dat betekent extra aandacht voor ontwikkeling en groei. Voor starters hebben we een kickstartprogramma (voor econometristen en wiskundigen) en een traineeship (voor ICT’ers). Daarnaast hebben we ook regelmatig vacatures voor actuarieel rekenaar, data analist, pensioenspecialist of product engineer. Iets voor jou? Kijk voor meer informatie op www.werkenbijtkp.nl.

Meer informatie over het kickstartprogramma is hier te vinden: https://www.werkenbijtkp.nl/kickstart

Vacatures van TKP Pensioen

TKP Pensioen heeft op dit moment geen vacatures.

Nikita Bos

Trainee bij TKP Pensioen

Traineecoördinator TKP

Trainee aan het woord

‘Na 4 jaar promotieonderzoek was ik klaar voor een overstap naar het bedrijfsleven. Ik keek nog het meest uit naar het samenwerken: als team projecten starten en afronden. In de wetenschapwerk je toch vrij individueel. Bij TKP kan ik mijn hart ophalen – als scrummaster werk ik intensief samen met mi...

Bekijk blog post >

De Traineelink website laat vacatures zien van traineeships van alle aangesloten organisaties in Noord-Nederland. Iedere organisatie in Noord-Nederland die trainees inzet (of wil gaan inzetten) is een potentiële partner van Traineelink. Traineelink is een initiatief van Noorderlink.

feedback?